المكونات:
6 حبه كبيرة بطاطس
6 حبه بيض
1\2 ملعقه صغيرة ملح
1\4 ملعقه صغيرة فلفل
1\4 كوب جبن موازريلا قليل الدسم
1 ملعقه كبيرة زبده
2-3 ملعقه كبيرة بقدونس مفروم

الطريقه:
- سخنى الفرن لدرجه حرارة 180 ثبتى الرف الشبكى احضرى طبق فرن مناسب
- اغسلى البطاطس لا تقشريها ضعيها ف دقر واسع واغمريها بالماء واتركيها ع نار متوسطه الى ان تنضج
- خذى حبه بطاطس اقطعى من طرفها راقه خفيفه لكى تتمكن من تثبيت البطاطس ع قاعدتها
- باستعمال ملعقه صغيرة اعملى تجويف ف داخل البطاطس ع قاعدتها
- باستعمال ملعقه صغيرة اعملى اعملى تجويف ف داخل البطاطس بحيث يكون التجويف يكفى لوضع بيضه
- انثرى بعض الملح والفلفل ف داخل البطاطس
- ضعى بيضه ف داخل كل حبه بطاطس ثم انثرى بعض الملح والفلفل وقليل من الجبن ضعى قطعه م الزبده
- ضعيها البطاطس المحسيه ف طبق الفرن او ضعيها ف قوالب الكب الكيك الكبيرة الحجم
- ادخلى البطاطس الى الفرن لمده 10-15 دقيقه الى ان يتمااسك البيض وينضج
- انثرى بعض البقدونس ع سطح البطاطس وقدميها