المكونات:
3 حبه كبيرة بيض
1 كوب دقيق
1 رشه صغيرة فلفل ابيض
1 كوب حليب قليل الدسم او اكثر
2 ملعقه كبيرة زيت
الحشو:
3 حبه كبيرة بيض
1\2 ملعقه صغيرة ملح
1\4 ملعقه صغيرة فلفل ابيض
1\4 كوب دقيق
1 كوب جبن شيدر قليل الدسم
1 كوب جبن موزاريلا قليل الدسم
1 كوب فطر معلب او طازج
1\4 كوب زيتون اسود شرائح
1\2 حبه فلفل احمر حلو مكعبات
1\2 حبه فلفل اخضر حلو مكعبات
1 حبة طماطم مفرومه او طماطم صغيرة شرائح

الطريقه:
- ف وعاء عميق ضعى البيض والدقيق والملح والفلفل باستعمال المضرب الكهربائى اخفقى الخليط الى ان يختفى الدقيق واضيفى الحليب والزيت واخفقى الى ان تحصلى ع عجينه سائله غلفى الوعاء وضعيه بالثلاجه لعده ساعات او طول الليل
- احضرى مقلاه صغيرة الحجم امسحيها بقليل م الزيت وسخنى ع نار متوسطه صبى حوالى 2 ملعقه كبيرة م عجينه الكريب ف المقلاه بشكل دائرى لتوزيع العجينه ع شكل طبق رقيق اتركيها لبضع ثوانى الى ان تصبح ذهبيه اللون وتجف تماما انقليها الى طبق مبطن بورق شمعى
- الحشو:
فى وعاء عميق ضعى البيض والملح والفلفل والدقيق قلبى باستعمال مضررب شبكى الى ان يختلط جيدا اضيفى الجبن بنوعيه الفطر والزيتون والفلفل بنوعيه قلبى الى ان يختلط
- سخنى الفرن لدرجه 180 درجه احضرى قوالب الكب الكيك او اطباق كاسترد فخاريه
- ضعى رقاقه م الكريب ف داخل كل قالب او كل طبق اعمليها ع شكل كوب
- املئى الكوب بالحشو وزعى فوق الطماطم
- ادخلى الكريب الى الفرن لمده 15-20 دقيقه الى ان يتماسك الحشو ويصبح ذهبى اللون