الحشوة:
يحمر بصل مقطع رفيه فى زيت ويتبل ملح - فلفل اسود- حبهان - جنزبيل - شطه
ثم يضاف للبصل فاصولياء خضراء مقطعه وبطاطس مكعبات وتترك ع النار حتى تستوى

العجينه:
المقادير:
1 و1\2 كوب دقيق
1\4 كوب زيت
1\2 كوب ماء

الطريقه:
- تعجن ف العجانه ثم تترك ترتاح
- يرش سطح دقيق وتفرد العجينه بالنشابه وتقطع وتحشى بالحشوة
- تدهن حوافى السمبوسه ببيض حتى تلصق فى بعضها وتقفل جيدا نصف دائرة
- تقلى ف الزيت
- ممكن تقدم مع صلصه او كما هى