المقادير:
2 ك دقيق
1 ك كاكاو
1 م ص بيكينج بودر
1 ك سكر
1 بيضه
1 ك حليب
1\2 ك زبده سايحه
ملح
1 و1\2 قطه شكولاته غامقه وبيضاء

الطريقه:
- تخفق البيضه ويضاف اليها السكر ويخفق حتى يصبح لونه اصفر فاتح
- تضاف الزبده ويخلط ثم الحليب
- تضاف المقادير الجافه ويخلط جيدا
- تضاف قطع الشكولاته ويخلط
- تصب العجينه فى صوانى المافيين
- تخبز فى الفرن فى حرارة 180 والمده حسب حجم المافيين لو كبير تخبز لمده 35 دقيقه ولو صغير من 18-20 دقيقه