المقادير:
4 و1\2 كوب دقيق حمص
1 و1\2 كوب سكر بودرة
2 ملعقه كبيرة حبهان مطحون
1\2 كوب سمن
1\2 كوب زيت
بندق - فستق- لوز للتزيين
شربات

الطريقه:
- يخلط الدقيق الحمص وسكر البودرة والحبهان فى وعاء العجن
- يسخن السمن ويضاف السسمن الساخن والزيت الى خليط الدقيق مه الخلط بملعقه خشبيه حتى يتكون عجين لين وناعم
- يترك العجين لمده ساعتين حتى يتماسك
- يفرد على كاونتر ويكون بسمك 1 سم وتقطع باستخدام قطاعه بالاشكال المرغوب فيها وترص فى صينيه على مسافات متباعده حتى لا تلتصق عند الخبز
- تغمس حبات المكسرات ف القطر وتوضع فى وسط كل وحده مع الضغط الخفيف عليها
- تخبز فى فرن خرارته 180 درجه لمده 15-20 دقيقه
- تترك لتبرد تمام ثو ترص فى طبق التقديم وممكن ان يرش بسكر البودرة للتزيين