المقادير:
1\4 كوب زيت زيتون
حبة بصل متوسطه تفرم
فصان ثوم يسحقان
1\2 كجم م الباميا الطازجه
علبة زنه 425 طماطم مفرومه
ملعقتان صغيرتان م السكر
1\4 كوب عصير حامض
كوبان م الكزبرة المفرومه

الطريقه:
- يسخن الزيت ف قدر كبير ويضاف البصل ويحرك ع نار معتدله حتى يصبح طريا ثم يضاف الثوم ويحرك لمده دقيقه
- تضاف الباميا والكزبرة وتحرك ل 5 دقائق ثم تضاف الطماطم والسكر والعصير وتقلل الحرارة وتترك ل 5 دقائق تقلب خلالها عدة مرات او حتى يصبح الباميا طريه فتسكب ف صحن تقديم عميق وتقدم وهى لا تزال ساخنه