المقادير:
عدد 2 رغيف خبز افرنجى كبير كل رغيف مقسم الى 6 اسداس كل رغيف يعمل 12 رول

الحشو:
كيلو صدور فراخ مسلوق جيدا
مع الاحتفاظ بنصف كاس م الماء السلق
جزرة كبيرة مبشورة
ملعقه طعام زبده
ملح وفلفل اسود
1 م ط مايونيز يمكن الاستعاضه عنه بملعقتين ط جبن كريم
يقلب الجزر ف الزبده يضاف له الماء والدجاج والملح والفلفل يمكن اضافه السماق اللى اما مكن بودن سماق ويترك حتى ينشف مع تقليبه من ان لاخر بعد رفعه عن النار يضاف المايونيز او الجبن
يلف كل مثلث ويصف ف قالب بايركس ويمسح الوجه بجبن الكريم او ببياض بيضه مخلوطخ مع 3 م ط حليب مبخر او يترك بدون اى شىء فقط بعد ان يحمر ومباشرة بعد اخراجه من الفرن يمسح بالزبده يدخل الفرن ويحمر قليلا من اعلى بعد اخراجه من الفرن يغطى لمده 10 دقائق ثم يقدم