المقادير:
1 علبه بسكوى كاسكروت
350 غ زبده
2 بيض
2 ملاعق كبيرة كاكاو
5 ملاعق كبيرة سكر مسحوق
10IMG غ شكلاطه سوداء
فانيليا

الطريقه:
- اطهى الزبده والشكلاطه والسكر والكاكاو والفانيليا ف حمام مائى خارج النار ضيفى البيض المخفق جيدا اتركى الخليط يبرد حوالى 1\2 ساعه
- ف وعاء كسر البسكوت الى قطع صغيرة ثم ضعى خليط الشكلاطه
(اسكبى الكل ف ورق كبريتى ثم لفى واضبطى لتشكيل حربوش قطرة 10 سم ثم ضعيه ف الثلاجه
- قدمى الحلوى مقطعه ع شكل اقراص