المقادير:
450 جم فيليه سمك
3 ملاعق نشا
ملعقه كبيرة صلصة السمك
بيضه واحده مخفوقه
1\2 كوب اوراق الكزبرة الطازجه
ملعقه صغيرة فلفل احمر حار مفروم
ملعقه كبيرة م الكارى الاحمر
3\4 كوب بازلاء خضراء مقطعه شرائح جفيفه
حبتا بصل اخضر مفروم ناعم
1\2 كوب زيت


الطريقه :
- يخلط فيليه السمك ف خلاط طعام لمده 20 ثانيه او حتى يصبح لينا ويضاف اليه النشا وصلصه السمك والبيضه المخفوقه واوراق الكزبرة والفلفل الاحمر والكارى ويخلط جميعه حتى يمتزج جيدا
- ينقل الخليط الى وعاء كبير ويضاف اليه البازلاء والبصل الاخضر ويخلط جيدا وباستعمال الايادى الجافه تشكل كل ملعقتين للخليط فطائر مسطحه
- يسخن الزيت ف مقلاه عميقه ع حرارة متوسطه وتقلى كل اربع فطائر مرة واحده حتى يصبح لونها ذهبى ع الجانبين ثم تخرج وتجفف ع ورق المطبخ وتقدم ساخنه او بارده