المقادير:
كيلو لحم عجل يشذب من كل الدهون والاعصاب ويفرم
5 اكواب مرقه لحم
ملعقتا شاى نشا
ملعقه كبيرة صلصه الصويا


صلصه الكارى:
8 حبات فلفل احمر حار مع بذورة
ساقا كرافس مفرمتان ناعم
1\2 كوب كزبرة طازجه مفرومه ناعم
4 حبات بصل اخضر مفرومه
4 فصوص ثوم
ملعقه كبيرة زنجبيل طازج مفروم
فلفل اسود وملح

الطريقه:
- لعمل الصلصه تخلط محتوياتها معا فى خلاط او نهرس هرسا جيدا
- تسخن مرقه اللحم ف قدر 5 دقائق وتترك جانبا ثم يسكب ربع كوب مرقه حتى تغلى
- تخلط بقية المرقه بالنشا وتضاف للقدر مع صلصه اللحم والسمك وتغطى وتطهى ببطء لمده ساعه حتى ينضج اللحم
- قبل تقديمها يقلل السائل الزائد بوساطه طهوها غير مغطاه لمده 15 دقيقه ويترك الكارى ليتبل لمده ساعه ع الاقل ومن المستحسن تركه ليله كامله وتقدم مع الارز الاسمر مزينه بالفلفل الاحمر وشرائح البصل الاخضر