المقادير
1\2 ك بطاطس
حبة باذنجان
1\4 ك كوسه
1\2 ك طماطم
فليفله خضراء كبيرة الحجم
بصلتان
1\2 ك لحمه مفرومه مع البقدونس والبصل
كفته
مكعب مرقه
رشة ملح
رشة بهارات
زيت للقلى

التحضير:
- اغسلى جميع الخضار
-قشرى البطاطس جيدا ثم قطعيها بشكل حلقات دائريه سميكه
- قطعى البصل بشكل ترنشات
- قطعى الطماطم دوائر
- قطعى الفلفل الاخضر الحلو بشكا دائرى
- شكلى اللحمه المفرومه بشكل اقراص طوليه مع رشها بالملح والبهار
-ضعى الزيت القلى ع النار ثم اقلى جميه المواد قليا خفيفا
- ضعى المواد المقليه بالصينيه ثم رشى قليلا م البهارات مع اضافه مكعب المرقه
- ضعى 3 اكواب ماء وضعيها ف الفرن المتوسط الحرارة لمده 45 دقيقه او حتى يشوى الوجه