المقادير
ك باذنجان رومى متوسط الحجم
ربع ك فلفل رومى اخضر
ثمرتان م الطماطم
ملعقه كبيرة عصير ليمون
بصله متوسطه
كوبان م الشوربه
ملعقه كبيرة زيت
فصوص ثوم مفرى
ملح
فلفل
كمون

الطريقه:
- يقشر الباذنجان ويقطع مكعبات متوسطه الحجم ويقطع الفلفل حلقات متوسطه السمك
- تتبل البصله بالملح والفلفل والكمون ثم تقلب مع الباذنجان والفلفل والبصل ف طبق فرن وتضاف الشوربه
- ترص حلقات الطماطم ع الوجه ويزج الطبق ف فرن بدون غطاء حتى ينضج الباذنجان ويحمر الوجه