المقادير:
50IMG غ فرينه
30IMG غ زبده او مرفرين
20IMG غ سكر عادى
2 بيض+ 3 صفار
مبشور برتقالين
كيس خميرة كيماويه
قرصة ملح
طريقة التحضير:
1- امزجى الفرينه مع الملح والخميرة اعملى حفرة ف الوسط ضعى فيها الزبده الطريه والسكر و2 بيض و2 صفار ومبشور البرتقال
2- امزجى باطراف اصابعك ثم اعجنى بخفه حتى تحصلى ع عجينه متجانسه
3- اتركيها ترتاح ف مكان بارد لمدة ساعتين
4- ابسطى العجينه فوق طاولة مرشوشه بالفرينه حتى يصل سمكها 1\2 سم قطعيها ع شكل اقراص صغيرة بواسطه طابع او كاس
5- ضعيهم فوق الصينيه مرشوشه بالفرينه ادهنيهن بالصفار المتبقى ادخليهم ف فرن ساخن لمده 15-18 دقيقه
6- احتفظى بهم ف علبه محكمه الغلق