المقادير:
30IMG غ فرينه (طحين)
10IMG غ زبده
بيضه+صفار اخرى
1\4 ملعقه صغيرة ملح
1\4 ملعقه فلفل اسود
1\4 ملعقه صغيرة جوزة الطيب
2 ملاعق ماء بارد

للحشوة:
قطع باتى او حبات انشوة منزوع منها الملح

طريقة التحضير:
1- اخلطى الزبده مع الفرينه كى تحصلى ع خليط يشبه الرمل الخشن اعملى حفرة ف الوسط ضعى فيها الملح والفلفل الاسود وجوزة الطيب مبشورة بللى بالماء البارد
2- اعجنى الخليط بسرعه ثم ضعيه ف الثلاجه لمدة 30 دقيقه ابسطيه فوق طاوله مرشوشه بالفرينه قطعيه الى مثلثات طول اضلاعه 8 سم
3- قطعى الى قطع تقريبا ف طول القاعده المثلثات لفى العجينه حوله ثم اعطيها شكل هلال
4- ضعيهم فوق صينيه مرشوشه بالفرينه ادهنيهم بالبيض اخبزيهم ف فرن متوسط الحرارة لمده 20 -25 دقيقه