مقادير العجينه :
4 كيلات فرينه
1\2 كيل ماده دهنيه (خليط زبده ومرفرين
قرصة ملح
ماء زهر

مقادير العجينه:
3 كيلات صغيرة لوز
كيله سكر
فانيليا
2 بياض بيض
2 ملعقه فواكه مسكرة مقطعه قطع
عسل

طريقة التحضير:
1- قطعى دوائر من العجينه بواسطه الدولاب قطرهم 8 سم او بواسطه طابع مشرشف
2- ضعى كرية م عجينه اللوز ف وسط كل دائرة ارفعى الاطراف ثم اضغطى عليهم جيدا لفى العجينه مرة حتى لا تنفتح عند خبزها ف فرن هادىء جدا دون ان تتلون العجينه
3- غطسيهم ف العسل المعطر بماء الزهر فور سحبهم من الفرن
4-
زينيهم بزهور صغيرة مصنوعه م عجينه اللوز السوقيه