كيفية - طريقه عمل صابلى بالشيكولاته والعنب الجاف

**المقادير:
50جرام فول سودانى
50جرام لوز
10IMGجرام جوز
250جرام دقيق ابيض
قبصه ملح
150جرام زبده
فانيليا
120جرام عسل
بيضه
160 جرام قطع الشيكولاته السوداء

للتزين:
160جرام قطع شيكولاته سوداء
70جرام عنب جاف (زبيب)

**الطريقه:
نحمر الفول السودانى فى الفرن ونطحنه فى مطحنه مع اللوز والجوز
فى اناء نضع الدقيق مع الملح والزبده والفانليا والعسل والبيضه وخليط الفول السودانى ونخلط الكل ونغطيه ونختفظ به فى الثلاجه لمده ساعه
بين ورقتى الزبده نورق العجين
نقطع العجين بطابع الحلوى ونضعه فى صفيحه فرن مدهونه بالزيت ومرشوشه بقليل من الدقق
ندخل الحلوى الى الفرن بدرجه 20IMGدرجه من 15الى 20دقيقه
نذيب الشيكولاته فى حمام مائى ونضيف اليها الزبيب ونحرك ونغمس نصف قطعه الحلوى فى الشيكولاته مع الزبيب ونضعها فوق ورق الزبده لتبرد