كيفية - طريقه عمل فينونسيي

**المقادير:
10IMGجرما دقيق ابيض
كيس فانيليا
250جرام سكر سنيده
140جرام لوز مطحون
8 ابيض بيض
قبضه ملح
250جرام زبده مذابه
ملعقتان كبيرتان شعريه الشيكولاته

صلصه الشيكولاته:
150جرام شيكولاته
3ملاعق كبيره قشده طريه
ملعقه كبيره بودره الكاكاو\

**الطريقه:
فى اناء نمزج الدقيق والفانيليا والسكر واللوز
نخفق بالمضرب الكهربائى بياض البيض مع الملح الى ان يصبح كالثلج ونضيف تدريجيا الخليط الاول ونحرك بمهل مع القيام بحركه دائريه من الاسف الى الاعلى
نضيف الزبده المذابه وشعريه الشيكولاته الى الخليط ونحرك قليلا
ندهن قوالب الحلوى بالزبده ونرشها بقليل من الدقيق ثم نملأها وندخلها الفرن المسخن بدرجه 180درجه لمده 25دقيقه
لتزيين الحلوى نذيب الشيكولاته فى حمام مائى ونضيف اليها القشده الطريه وبودره الكاكاوونجرك لمده 4دقائق
نزيل الحلوى من القالب ونملأ وسطها بصلصه الشيكولاته ونقدمها بارده