كيفية - طريقه عمل فلورونتان

**المقادير:
75جرام زبده
75جرام سكر سنيده
50جرام عنب جاف (زبيب)
50جرام فواكه معسله
10IMGجرام رقائق اللوز
ملعقتنا كبيرتان قشده طريه
175جرام قطع شيكولاته سوداء

**الطريقه:
فى كاسرول فوق نار هادئه نذيب الزبده والسكر حتى الغليان
نزيل الكاسرول من فوق النار ونضيف العنب الجاف والفواكه المعسله ورقائق اللوز والقشده الطريه ثم نحك
نفرغ الخليط فوق صحيفه فرن مفروشه بورق الزبده وندخلها الفرن بحراره 180درجه من 10الى 15 دقيقه
مباشره بعد اخرك الحلوى نقطعها الى دوائر ونصففها فى طبق
نغمس اسفل الحلوى فى الشيكولاته المذابه بحمام مائى
بشوكه الاكل نزين الحلوى بخطوط مائله قبل ان تبرد الشيكولاته