المقادير
* 80IMG غ سمك (سردين),
* ملعة طماطم مصبره,
* نصف كأس زيت
* فلفل أكحل
* قليل من الكمون
* معدنوس
* رأس ثوم
* حبة بصل
* كسبر
* قليل من الملح

التحضير
نضع الزيت في القدر ونفرم عليه الثوم والبصل والمعدنوس ونضيف اليه الطماطم والفلفل والملح والكمون , ونضعها فوق النار تتقلى مدة 5 دقائق , ثم نمرقها بحوالي كأسين كبيرين من الماء.
ومن جهه ثانيه نقوم بتنظيف السمك وننزع منه كل الشوك ونضيفه الى القدر ونتركه يطهى مدة 20 دقيقه فوق نار هادئه ويقدم للاكل مزيناً بالكسبر