تحضير - طريقه عمل الجيلى بالفواكه الاستوائيه

جنبا ال جنب سيدتى ,قومى بتقديم حلويات مثلجه مع بيتى فوق وكعك العيد,خاصه عندما يأت اليكى ضيوف ,فتكونين جاهزه لتقديم كل ماهو جميل ورائع المذاق

**المقادير:
عبوتان من الجيلى (نوعيه حسب الرغبه)
فواكه استوائيه (توت احمر -شرائح مانجو -شرائح موز-خوخ-بيتش(peatch)
قطرات من عصير الليمون الطازج

**الطريقه:
ضعى فى طنجره كوبين من الماء ودعيهما حتى يصلا الى مرحله الغليان
اضيفى الجيلى وقلبيه بعيدا عن النار حتى يذوب تماما
ضعى عليه كوبين من الماء المثلج مع التقليب
اغسلى الفواكه الاستوائيه وقطعى منها ما يحتاج الى تقطيع
ضعيها بالتساوى ف كؤوس التقديم واسكبى الجيلى عليها
ضعيها فى البراد (الثلاجه)حتى تتماسك .قدميها بارده